Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar de gevolgen ervan kunnen groot zijn. Heb je een ongevallenverzekering, dan zijn de financiële gevolgen van het ongeluk beter te overzien. De ongevallenverzekering keert namelijk direct na een ongeval een vooraf bepaald bedrag uit. De hoogte daarvan is afhankelijk van de aard van het ongeval. 

Wil je weten of een ongevallenverzekering jou de zekerheid geeft die je zoekt? 

 Vraag meer informatie aan.

Ongevallenverzekering noodzakelijk
De ongevallenverzekering is een goed voorbeeld van een verzekering die voor de ene een prettige verzekering biedt en voor de ander overbodig is. Bijvoorbeeld omdat de tweede persoon voldoende spaargeld heeft om zelf de financiële gevolgen van een ongeval te kunnen dragen.

Onzekerheden afdekken
Een ongeval brengt diverse onzekerheden met zich mee. Na een ongeval kun je mogelijk je werkzaamheden niet meer op dezelfde manier uitvoeren en moet, of wil, je op zoek naar een andere baan.

Wellicht dat de arbeidsongeschiktheidsverzekering of werkloosheidsverzekering een deel van jouw onzekerheid weg kunnen nemen. 

Uitkering en premie ongevallenverzekering
Het klinkt wat vreemd, maar de uitkering bij een ongevallenverzekering hangt samen met jouw lichaam. Verlies je jouw gezichtsvermogen, dan keert de verzekering gemiddeld € 8.700 uit. Bij overlijden wordt er € 25.000 uitgekeerd. Zo kan een ongevallenverzekering dus ook je nabestaanden helpen.

De kans dat jij te maken krijgt met een ongeluk waaraan je blijvend iets overhoudt, is wel aanwezig, maar relatief klein. De premie van een ongevallenverzekering is daarom in verhouding ook laag.

Een persoonlijke premieberekening of inschatting of de ongevallenverzekering bij jou past? Vraag hieronder meer informatie aan.  

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
Vraag/opmerking

Competent Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie